Toering Ship Supply

Bonded Stores

Wij zijn een locale shipchandler met een snelle service en korte lijnen. Wij beschikken over een webshop met vele artikelen voor de scheepvaart. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u niet iets heeft gevonden op onze website.

De Bonded Stores kan bij ons besteld worden, let wel hier zijn enkele regels aan verbonden:

1. Alleen provianderen bij verlaten territoriale wateren.

Het belastingvrij (douanerechten, accijnzen en omzetbelasting) provianderen is alleen toegestaan indien het vissersschip tijdens het verblijf op zee de territoriale wateren verlaat (lees: de 12 mijlszone). Indien (achteraf) wordt vastgesteld dat er belastingvrij is geproviandeerd zonder dat de territoriale wateren zijn verlaten zullen de voor (weder) uitvoer afgetekende aangiften worden gecorrigeerd. Dit leidt tevens tot navorderen/naheffing van alle belastingen bij de leverancier dan wel kapitein c.q. rederij.

2. Provianderen zonder uitklaringsformaliteiten

Indien de territoriale wateren worden verlaten en van de hierna genoemde goederen per bemanningslid (van 17 jaar of ouder) geen grotere hoeveelheden worden geproviandeerd behoeven bij het vertrek van het schip geen formaliteiten te worden vervuld:

Tabaksproducten

200 sigaretten of 100 cigarillos of 50 sigaren of 250 gram rooktabak of een proportioneel assortiment van deze producten;

Alcoholhoudende dranken

1 liter gedistilleerde alcoholhoudende drank met een alcoholgehalte van meer dan 22% vol; of 2 liter gedistilleerde alcoholhoudende drank met een alcoholgehalte van 22% vol of minder, aperitieven op basis van wijn of van alcohol. De genoemde hoeveelheden betreffen een reisduur van 7 dagen of korter. Indien deze hoeveelheden in acht worden genomen kan het vissersschip zonder douaneformaliteiten te vervullen de haven verlaten.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen