Toering Ship Supply

Machinekamer

TSS Maritiem levert alles wat u nodig bent voor in de machinekamer, of het nu filters zijn voor de motor, olie, V Snaren of poetslappen om het vet weg te halen, kortom we staan voor wat we zeggen, zoekt u een product wat u niet kan vinden in de shop, neem dan contact met ons op.

Als leverancier van onderdelen voor in de machinekamer voor de scheepvaart, bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige onderdelen die essentieel zijn voor het optimaal functioneren van de machines in uw schip. Onze selectie omvat onder andere:

  • Pompen: Wij bieden een breed scala aan pompen, waaronder centrifugaalpompen, tandwielpompen, vacuümpompen en meer. Al onze pompen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden in de meest veeleisende omstandigheden.

  • Filters: Wij bieden verschillende soorten filters, zoals oliefilters, brandstoffilters en luchtfilters. Onze filters zijn ontworpen om effectief te zijn in het verwijderen van onzuiverheden en het verlengen van de levensduur van uw machines. Deze hebben we helaas niet allemaal op onze webshop staan, als er wellicht interesse is kunt u een offerte aanvraag doen.

  • Poetslappen: Onze poetslappen zijn onmisbaar op elk schip waar gewerkt wordt. Deze hebben we in 10 kilo dozen en kunnen worden geleverd in wit tricot of bont.
    Ook hebben we theedoeken, deze hebben een optimaal absorbeer vermogen en worden veel gebrukt in de binnenvaart en scheepvaart.

  • Absorptiedoeken: Absorptiedoeken zijn onmisbaar op elk schip, deze doeken nemen olie en daarvan afgeleide producten op en stoten water af. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wenst.
Wilt u in grote hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen