Toering Ship Supply

Gereedschap

Gereedschap bij TSS Maritiem is een groot begrip, want we weten als geen ander hoe noodzakelijk het is om de juiste gereedschappen bij de hand te hebben. Als het nu gaat om elektrisch gereedschap of gereedschap wat lucht vergt TSS Maritiem heeft het allemaal. 

Als leverancier van gereedschapen op elektra en lucht voor de scheepvaart bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gereedschappen voor allerlei toepassingen aan boord van schepen. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of installatie, wij hebben de juiste gereedschappen om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken.

Onze gereedschappen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de scheepvaartindustrie en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden. Onze producten omvatten onder andere, dopsleutel sets, slijpmachines, schuurmachines, mixers, boormachines en nog veel meer.

Wij bieden niet alleen hoogwaardige gereedschappen, maar ook advies en ondersteuning om u te helpen bij het kiezen van de juiste gereedschappen voor uw specifieke behoeften. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw werkzaamheden aan boord.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Of u nu een particulier, kleine of grote onderneming bent, wij staan voor u klaar om u te voorzien van de beste gereedschappen en ondersteuning voor uw werkzaamheden aan boord.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen