Toering Ship Supply

Proviand

Wij zijn een locale shipchandler met een snelle service en korte lijnen. Wij beschikken over een webshop met vele artikelen voor de scheepvaart. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u niet iets heeft gevonden op onze website.

Harlingen is de thuishaven van diverse vissersschepen, elk weekend meren hier meer dan 40 schepen af. Om hen te ontlasten, regelen wij voor hen het proviand voor de week erop. Indien gewenst kunnen zij ook een beroep doen op een wachtsman deze regelt het lossen van de vis en vult de tanken met water.

Wij leveren proviand in elke haven van Nederland. De vaste relaties die wij onderhand hebben opgebouwd, weten dat wij alleen proviand van top kwaliteit leveren.

Doordat wij zelf ook uit de scheepvaart komen, weten wij hoe belangrijk het eten aan boord is. Wilt u ook de proviand door ons laten leveren, vraag ons om een proviandtool welke maandelijks opnieuw wordt herzien met de dan geldende prijzen. Desgewenst kan deze tool ook worden voorzien van een catering beheer, dat wil zeggen een maximaal aan euro’s om te bestellen.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen