Toering Ship Supply

Werkkleding

Als leverancier van werkkleding en werkschoenen voor de scheepvaartindustrie begrijpen we dat het essentieel is om te zorgen voor kleding en schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook duurzaam en veilig. Bij onze producten richten we ons daarom op kwaliteit en functionaliteit, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen die de scheepvaartindustrie stelt aan werkkleding.

Onze werkkleding is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en die comfortabel zijn om te dragen tijdens lange dagen op het water. We bieden kleding voor alle weersomstandigheden, inclusief waterdichte kleding en geïsoleerde kleding voor koude omgevingen. Daarnaast hebben we ook kleding die voldoet aan veiligheidsnormen, zoals reflecterende jassen en vesten.

Onze schoenen en laarzen zijn speciaal ontworpen om grip te bieden op gladde oppervlakken, zelfs in natte omstandigheden. We bieden een scala aan schoenen en laarzen, waaronder veiligheidsschoenen met stalen neuzen en antislipzolen.

We begrijpen ook dat het belangrijk is om comfortabele en goed passende kleding en schoeisel te hebben. Daarom bieden we een breed scala aan maten en pasvormen om ervoor te zorgen dat al uw bemanningen comfortabel en veilig kunnen werken.

Als leverancier van werkkleding en schoenen en laarzen voor de scheepvaartindustrie, zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste werkkleding en schoeisel voor uw bemanningen.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen