Toering Ship Supply

Paint

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige verfproducten? Toering Ship Supply levert verfproducten om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit verfproducten. Wij bieden een breed scala aan verfproducten voor verschillende schepen van zowel hout, metaal of polyester. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste verfproducten voor uw ship.

Tijd om uw schip opnieuw in de verf te zetten? Voor aflakken, primers & jachtlakken en bij behorende artikelen ben je op het juiste adres bij TSSMaritiem.nl. Of je boot nu is gemaakt van metaal of hout, onderhoud is noodzakelijk zowel onder als boven de waterlijn. Wij van TSSMaritiem.nl leveren de juiste verf en anti-fouling waardoor je boot elke dag beschermd is ten alle weersomstandigheden.

TSS Maritiem is de verf specialist op het gebied van verf in verschillende doeleinden in de scheepvaart, binnenvaart, offshore, industrie en pleziervaart. Voor vragen of op maat gemaakte prijzen en offertes kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

In onze webshop vind je dan ook veel bekende merken verf, waaronder International Paint, Sigma, Jotun, De IJssel Coatings, Boero, Nelf en Epifanes, die hoge kwaliteit leveren in zowel één-component als twee-componenten. Met onze op kleur gemaakte soorten verf kun je je onderscheiden in kleur en de mooiste combinaties samenstellen. Naast grondverf, primers en aflak leveren wij het juiste assortiment verwerkingsmaterialen om een schip mooi in de verf te zetten.
Kortom TSS Maritiem heeft alles voor uw schip om hem weer te laten stralen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen