Toering Ship Supply

Stuurhut & Woning

Bij TSS Maritiem leveren wij veel verschillende producten die te gebruiken zijn in de stuurhut. Dit kunnen speciale kaarten zijn voor de scheepvaart maar ook verrekijkers, stuurstoelen en of onderdelen. Al met al kunnen wij veel betekenen voor verschillende doelgroepen binnen de scheepvaart.

Als leverancier van stuurhutbenodigdheden voor scheepvaart, boten en schepen, bieden wij een breed scala aan producten om de navigatie en veiligheid van uw vaartuig te verbeteren.
Onze selectie omvat onder andere:

  • Verrekijkers: Wij bieden verschillende soorten verrekijkers aan, van compacte reisverrekijkers tot professionele modellen met hoge vergrotingen en heldere lenzen. 

  • Stoelen: Wij leveren ergonomische en comfortabele stoelen die geschikt zijn voor verschillende typen schepen en boten. Onze stoelen zijn ontworpen om de beste ondersteuning te bieden voor de rug en nek, zodat u lange uren in de stuurhut kunt doorbrengen zonder vermoeid te raken.

  • Kaarten: Wij bieden een breed scala aan kaarten en kaartensets, waaronder zeekaarten, kustkaarten, en kaarten voor binnenwateren. Onze kaarten worden regelmatig bijgewerkt en zijn voorzien van gedetailleerde informatie over dieptes, boeien en navigatiebeperkingen.

Naast bovenstaande producten leveren wij ook andere stuurhut benodigdheden zoals kompassen, GPS-systemen, marifoons, navigatieverlichting en meer. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. We zijn trots op onze expertise en ons vermogen om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw specifieke behoeften.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wenst.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen