Toering Ship Supply

Dekbeslag

Bij Dekbeslag & Tuigage, moet u denken aan alles voor en op het schip, van luiwagens, Ankers, Hang en Sluitwerk, Hijswerk en Toebehoren, Schoonmaakmiddelen van verschillende merken bijvoorbeeld Americol, Schoonschip maar ook van bijvoorbeeld Epifanes die diverse reinigingsmiddelen heeft.

Als leverancier van dekbeslag, tuigage en andere benodigdheden voor op het schip, bieden wij een uitgebreid assortiment van producten om uw vaartuig in topconditie te houden.
Onze selectie omvat onder andere:

  • Dekbeslag: Wij bieden een brede selectie van dekbeslag, waaronder blokken, lieren, klemmen, stootwillen, hijsbanden, spanbanden en meer. 

  • Ankers: Wij bieden een brede selectie van ankers, waaronder stokanker, ankers met dreg en ankers met vaste vleugels. Onze ankers zijn ontworpen om betrouwbaarheid en stabiliteit te bieden in verschillende weersomstandigheden en ondergronden.

  • Hang en sluitwerk: Wij bieden een breed scala aan hang- en sluitwerk, Al ons hand- en sluitwerk is van hoge kwaliteit.

  • Schoonmaakmiddelen: Wij bieden verschillende schoonmaakmiddelen voor op het schip, waaronder ontvetters, reinigers voor dekken, boensop. Al onze schoonmaakmiddelen zijn ontworpen om effectief te zijn in de meest uitdagende omstandigheden en zijn veilig voor het milieu.

  • Slangklemmen: Wij bieden een breed scala aan slangeklemmen, geschikt voor verschillende soorten slangen. Onze slangeklemmen zijn ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden en zijn gemakkelijk te installeren.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wenst.

TSSMaritiem is de webshop van Toering Ship Supply

Toering Ship Supply is leverancier voor al uw scheepsbenodigdheden en worden vele artikelen geleverd via onze webshop. Een product niet gevonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen