Verschillende soorten aflakken voor schepen

Het onderhoud van schepen is van groot belang voor de levensduur van het vaartuig. Een belangrijk onderdeel van dit onderhoud is het aflakken van het schip, wat ervoor zorgt dat de ondergrond beschermd wordt tegen water, zout, UV-licht en andere weersinvloeden. Er zijn verschillende verfmerken die zich specialiseren in maritieme coatings. In deze blog gaan we dieper in op de verfmerken van Sigma Coatings, International Paints, De IJssel Coatings en Nelf Marine Paints.

Sigma Coatings
Sigma Coatings is een groot merk in de maritieme sector. Het bedrijf biedt een breed scala aan coatings voor verschillende toepassingen, waaronder primer, aflak en antifouling. Sigma Coatings staat bekend om hun innovatieve producten die voldoen aan de strengste milieueisen. Hun coatings bieden een uitstekende bescherming en zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Ook komen de producten van Sigma veel voor op de Binnenvaart, Scheepvaart en Pleziervaart. Veel van deze producten kunnen we in verschillende kleuren op maat laten maken aan de behoeften van de klant. Een veel voorkomend product in de scheepvaart is de Sigmadur 550. Dit is een 2 componenten aflak van Sigma welke wij in elke kleur nodig kunnen leveren.

International Paints
International Paints is een wereldwijde leverancier van coatings voor de maritieme sector. Hun producten worden gebruikt op schepen van alle soorten en maten, van jachten tot grote vrachtschepen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder epoxycoatings, antifoulings en coatings voor onderwatergedeeltes maar uiteraard ook de aflakken. International Paints staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een veel verkocht product van International is de Interthane 990.
Dit is een 2 componenten aflak met een hoogglans afwerking. Deze wordt vaak ingezet in de Scheepvaart, Binnenvaart en in de Visserij.

De IJssel Coatings
De IJssel Coatings is een Nederlandse producent van hoogwaardige coatings voor de maritieme sector. Het bedrijf biedt een breed scala aan coatings voor verschillende toepassingen, waaronder primer en aflak. De IJssel Coatings staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en hun coatings worden gebruikt op een breed scala aan schepen, van pleziervaartuigen tot binnenvaartschepen. Een veel voorkomend product is de IJssel Double Coat Polyester DD Lak, deze wordt vaak ingezet als aflak laag over verschillende vaartuigen. De Double Coat is een hoogwaardige twee componenten hoogglans dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan krasvastheid en glansbehoud. Kleurecht. Uitstekende vloei. Lang glanshoudend. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller.

Nelf Marine Paints
Nelf Marine Paints is een specialistisch merk dat zich volledig richt op de maritieme sector. Het bedrijf biedt een breed scala aan coatings voor verschillende toepassingen, waaronder primers en aflakken. Nelf Marine Paints staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Hun coatings bieden een uitstekende bescherming tegen corrosie en andere schadelijke invloeden. De Nelfapox STL Premium Coat is bijvoorbeeld een High solid corrosiewerende tweecomponenten epoxycoating. Deze wordt ingezet als primerlaag op de binnenvaart. Daarnaast wordt ook vaak de Nelfamar Supertop Gloss gebruikt in de binnenvaart. Dit is een 1 component aflak met een zeer hoge glansgraad.

Waarom zou je kiezen voor deze verfmerken? Ten eerste bieden deze merken allemaal hoogwaardige kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen en bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Daarnaast bieden deze merken allemaal een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen. Door te kiezen voor een van deze merken ben je verzekerd van topkwaliteit producten die zorgen voor een uitstekende bescherming en een langdurige levensduur van jouw schip.

Conclusie
In conclusie, het aflakken van een schip is een belangrijk onderdeel van het onderhoud en de bescherming van het vaartuig. Door te kiezen voor een van de merken in de maritieme sector, zoals Sigma CoatingsInternational Paints, De IJssel Coatings of Nelf Marine Paints, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen en bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Bij TSS Maritiem zijn al deze merken allemaal verkrijgbaar. TSS Maritiem is een verkooppunt van verschillende merken verf voor de scheepvaart en pleziervaart. Ze hebben een ruim assortiment aan maritieme coatings, waaronder de producten van Sigma CoatingsInternational PaintsDe IJssel Coatings en Nelf Marine Paints.

Het voordeel van het bestellen van verf bij TSS Maritiem is dat je kunt kiezen uit verschillende merken en producten, zodat je de juiste verf kunt vinden die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast biedt TSS Maritiem deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste producten en het aanbrengen van de verf. Ook bieden ze snelle levering en een uitstekende klantenservice.

Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige maritieme coatings voor het aflakken van jouw schip, dan is TSS Maritiem de juiste keuze. Met hun ruime assortiment aan verfmerken en producten, deskundig advies en uitstekende klantenservice, bieden ze alles wat je nodig hebt om jouw schip optimaal te beschermen en te onderhouden.

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen