Totaal Leverancier voor de Binnenvaart!

TSS Maritiem werkt elke dag aan de webshop om deze zo goed mogelijk af te stemmen op onze doelgroep, zo komen er elke dag regelmatig nieuwe artikelen bij om zo veel mogelijk te kunnen betekenen voor onze klanten.

Zo hebben wij een enorm assortiment aan Paint & Non Paint artikelen en kunnen wij nog veel meer leveren dan wat er alleen op de webshop staat.

Verf is voornamelijk een groot deel van onze webshop, zo staan er veel soorten en merken op, alleen is dat natuurlijk lang niet alles wat we kunnen leveren. Zo zijn er nog veel meer soorten van verschillende merken die niet zoveel voorkomen maar natuurlijk wel gebruikt worden. Neem dus als er producten niet tussen staan gewoon contact op want we kunnen wellicht wat voor u betekenen.

Bent u nou een binnenvaartschip? en heeft u verf nodig of andere materialen, dan kunt u contact met ons opnemen want wij kunnen eventueel ook de bestelling onder overleg bij u aanboord afleveren, deze bestelling moet dan wel dusdanig zijn dat het voor ons uit kan. 


Heeft dit uw interesse getrokken?
Neem dan contact op en wellicht kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen!

Chat openen
Toering Ship Supply
Hallo, kunnen we je helpen